NİĞDE / MERKEZ - Hacıabdullah Şehit Mustafa Avcı İlkokulu

Barış ATEŞ - Okul Müdürü

1980 Niğde Çamardı doğumluyum.Sırasıyla Hazım Tepeyran İlkokulu , Hacı Zekiye Arslan Ortaokulu , Bor Sağlık Meslek Lisesi ve Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olup 1999 yılında üniversiteyi okurken 2002 yılında Sağlık Memuru olarak Niğde Dr. Doğan Baran Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde göreve başladım.2003 yılında Alay Sağlık Ocağında göreve devam ederken 2004 yılında Kurumlar Arası Atama ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.Sırasıyla Kültür Kurumu İlköğretim Okulu ,Başovacık Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu,Haşim İşcan İlköğretim Okullarında görev yaptım.2010 yılında Niğde Azatlı Şehit Salim Erten İlköğretim Okulunda önce sınıf öğretmeni olarak devamında Okul Müdürü olarak görev yaptım.Yöneticilik süresinin dolması ile Niğde Hacıabdullah Şehit Mustafa Avcı İlkokulu´na atandım ve halen görevime devam etmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım.